Under arbeid (Gud er ein Astronaut)

Under arbeid

Hei og hallo!
No har ikkje eg blogga på uendeleg lenge (ja, eg skriv på nynorsk no), og det har vore ganske frigjerande og herleg eigentleg. Men eg kjenner at eg i det siste har sakna det, og at eg i sanninga verkeleg vil byrje igjen. På ordentleg denne gongen. Minst to gonger i veka til og med! Eg følar det vil sparke meg litt i rumpa når det gjeld teikning (eg vil jo tross alt bli illustratør) og det vil vonleg få fokuset mitt over på noko anna enn depresjon og tankar som kjem når eg ikkje har noko å overføre konsentrasjonen min på. Om de skjøner. (Usikker på om eg gjer det sjølv.)

Akkurat no skal eg endre litt på design, lage ein liten plan over kva eg skal blogge om, slik som tema, kunst, dyi, litteratur og musikk. Eg har vakse litt når det gjeld smak sidan sist eg blogga, men eg trur ikkje det blir dei heilt store forandringane (anna enn at eg jo sjølvsagt skriv på nynorsk no*). Så snart vil det kome nye innlegg og eg vil vonleg blogge som før. Og vonleg vil de fortsatt lese det eg har å skrive, og høyre og sjå på det eg vil dele med dykk.


*Eg hadde nynorsk som hovudmål på ungdomsskulen då eg budde i Bykle, som er ein nynorsk kommune, og no som eg snart skal ta opp utdanninga mi så vil eg gjerne ta opp igjen nynorsk som hovudmål. Difor følar eg at det vil vere bra for meg å bruke denne målforma på bloggen. Det har tross alt vore ein ganske stor del av mitt unge liv (pluss at kjærasten min skriv hardcore nynorsk og eg vil da for pokker ikkje vere verre enn han!).


Som de ser lever også Miss i beste velgåande. Ho tar til seg menneskelege trekk for kvar dag som går! Ho er den perfekte katt og er SUPERIOR TO ALL HUMANS THIS IS JOSEFINE WRITING A HUMAN NOT CAT I HAVE NOT TAKEN OVER HER COMPUMJAU MJAU MJAU

Maren Elisabeth

20.06.2012 kl.17:29

Ser frem til å høre mer fra deg <3

anja iversen

21.06.2012 kl.05:29

Nå ble jeg glad! Miss er forresten verdens beste kattenavn, det het nemlig katten min også :-)

21.06.2012 kl.15:20

fin pus! gleder meg til du kommer i gang igjen!

tinekatrine

21.06.2012 kl.15:30

hurra! håper du ikke mister blogglysten igjen nå da ;)

Hanne

21.06.2012 kl.21:29

Hihi, fin pus!

Elena

21.06.2012 kl.21:55

Så kjekt å ha deg tilbake igjen! Mållagsungdommen i meg hoppar av glede òg.

Weronika Ellen Irena

22.06.2012 kl.23:43

Elsker å lese nynorsk. Og liker godt å se at du er tilbake.
hits