Trichromatic (Gud er ein Astronaut)

Trichromatic

Eg tenkte eg kunne skrive litt om kva eg har gjort den siste tida sidan eg ikkje har blogga på ei stund (eg held meg nok til kva eg har gjort i det siste, for eg trur ikkje de vil ha informasjon frå fleire månader).
Eg kunne tenkje meg å byrje med å fortelje om at eg har fått meg mi fyrste tatovering. Den dedikerte eg til Synne, eit av dei vakraste menneska eg nokonsinne har hatt æra av å kjenne, og som blei borte frå oss 22 juli.


 Det var utruleg fint å få gjort det, og kvar gong eg ser ned på armen min vil eg alltid minnast om ho og alt ho stod for og var.

Eg har funne ut at eg mest sannsynleg vil bli illustratør, og viss ikkje, så er det uansett ein ganske stor del av den eg er. Difor gjekk eg ei stund tilbake til innkjøp av fleire (ganske store) bøker om illustrasjon, slik at eg verkeleg kan bli god og utvikle meg. De fleste bøkene omhandlar anatomien til kvinnar, menn og born, men også draperingar.
Å føle at du ikkje kan noko, at alt du gjer er middelmådig og forgløymeleg er noko eg har slite med mykje i det siste. Difor tenkte eg at no måtte eg berre gjere noko, kome meg ut av sporet eg var i, for det er utruleg deprimerande å føle at verden ikkje veit at du finnst. Eg føler vel eigentleg dette enno, men no prøvar eg iallfall å gjere noko ved det. Difor kjøpte eg desse bøkene slik at eg kan utvikle meg og føle at sjølv om eg er for psykisk sjuk til å arbeide eller gå på skule, så gjer eg noko som utviklar meg og utforfrar meg og som gjer meg glad. Eg har starta min eigen lille teikneskule der eg er einaste elev.

Samtidig er eg veldig heldig som har desse to:

Eg går til psykolog no, og vonleg vil eg bli frisk nok til å klare å gjere ting som dei fleste tek for gitt. Som å gå ut aleine, gå i butikken med og utan Joakim, kanskje til og med ein dag bli kjend med nokon. Til den tida kjem skal eg lese masse bøker, teikne, gå turar med Joakim og kose med Miss.


Blogg.no likar verkeleg ikkje store bilete eller detaljar.

Julia.

24.06.2012 kl.20:57

Så utrolig fin tatovering, og så utrolig fin du er. Lykke til med tegninga, jeg synes i alle fall det jeg har sett har vært superfint. <3

Sam

24.06.2012 kl.23:14

Du er så herlig, Josefine. Jeg tror du kommer til å gjøre det stort.

tine katrine

25.06.2012 kl.00:03

virker som om bra ting har skjedd i det siste. Og håper du klarer å holde tegnemotivasjonen oppe, er så godt å være kreativ. Noe som minner meg på at jeg snart bør teste ut akvarellmaling, hatt lyst til det i flere år.

Ida

25.06.2012 kl.22:50

Nydelig tatovering.

Weronika Ellen Irena

26.06.2012 kl.00:33

Å se denne tatoveringen ga meg en god følelse. Liker at hun blir hedret på en slik magisk og fin måte.

Det er kjempeflott å se at du prøver, selv om du ikke føler at du duger. Jeg liker godt tegningene dine, og gleder meg til å se hvordan du utvikler deg.

Anna

13.07.2012 kl.20:37

Å, tenkte med en gang på Synne då jeg så tatoveringen. Jeg kjente henne ikke selv, men fulgte den fine, fine bloggen hennes. For en fin måte å hedre noen på.
hits