Instagram - Oktober (Gud er ein Astronaut)

Instagram - OktoberHer ser de min oktober hittil. Eg har nemleg flytta til Sandeid i nærleiken av Haugesund! Ikkje meir 'liten hybel meint for noko som umogleg kan vere ein person', ikkje meir 'delt bad med berre gutar og vaskar fulle av hår', ikkje meir 'blåmerke etter å ha dulta borti noko fordi det er så trongt', ikkje meir 'studentkomfyr med to platar der den eine ikkje funkar om omnen står på' HERREGUD eg byrjar å grine.
Her er det stort kjøkken, stoooort bad, to soverom og ei stove. Pluss verdas snillaste utleigar som kjøper ny komfyr sjølv om den gamle var heilt fin, berre fordi det ville vore fint for oss å kome til noko nytt.
Miss skravler og bråkar som aldri før og no vert ting fint.

UNLESS!!!!!!

Neidå, ting vert fint.

//Instagram

ingeborg

20.10.2012 kl.16:29

åååå så nydelig <3 jeg er kjempeglad for at det ordna seg med plass for dere. det ser virkelig bra ut der dere er nå. skal sende deg fint gratulerer-med-super-leilighet-brev snart. stor klem. <3

Julia.

20.10.2012 kl.19:42

Jeg elsker instagrambildene dine, jeg. Og gratulerer med det som ser ut som et fantastisk fint sted å bo!

tine katrine

29.10.2012 kl.17:53

Er glad du har fått en så fin leilighete, og som du sikkert har merket er jeg ganske misunnelig på utsikten din... Gleder meg sånn til å flytte selv i januar, da får vi også stor (og billig!) leilighet! Ikke like fin utsikt da, sukk.
hits