Ei lita oppdatering (Gud er ein Astronaut)

Ei lita oppdatering

Hei! Her har det vore stille ganske lenge no.
Eg har vore sliten.
Psykisk og fysisk.
Eg slit jo med litt av kvart, som eg ikkje skal gå inn på her og no.
Eg har så utruleg lyst til å skape ein skikkeleg god blogg, med masse kreativitet, DIY-prosjekt, musikk, bøker og liv.
Og dette har eg tenkt til å gjere.
Men ikkje enno. Eg er nøydd til å kome til eit punkt der eg følar eg har nok energi til å kunne oppretthalde bloggen over ein lang tid, og ikkje kome med masse innlegg no, og så plutseleg vere stille i lang tid igjen.
Eg håpar eg skal klare dette etter nyttår. Eg har så mange idear, så mykje eg vil vise, å lære dykk og meg sjølv, og eg trur det vil bli veldig fint. Men til den tid kjem så håpar eg at det går bra med dykk alle, og at de har ein fantastisk god jul og eit like fantastisk nytt år.

For dei som er interesserte så postar eg masse på instagram , der eg deler illustrasjonar, liv, kjærleik, mat og alt som eg elskar.

Åja, no heitar eg forresten offisielt Josefine Tørnqvist Mosleth. Eg har tatt namnet til kjærasten min og eg brukar no alle moglegheitar som byr seg på å skrive mitt nye namn! ♥


//Alle bileta er frå min Instagram (thatmakessense)

ingeborg

07.12.2012 kl.20:35

bildene dine er så sjukt fine. jeg er sikker på at du kommer til å få til bloggen du ønsker deg, josefine. og det gleder jeg meg til, for du har en hel verden å vise frem. kjempestor klem. <3

tine katrine

08.12.2012 kl.03:09

Håper du finner energien til å oppfylle ønskene dine. God jul! Elsker instagrammen din forresten.

HEMMELIG

08.12.2012 kl.03:46

Liker plakaten!

marlou

22.12.2012 kl.11:29

ååå jeg er så glad for at jeg fant bloggen din! jeg elsker jo instagram feeden din, og så skriver du ganske fint óg. :) jeg gleder meg til du får bloggen slik du ønsker den, men nå bør du bare slappe av og nyte og finne energien tilbake. (hei)marlou

Lisa

05.01.2013 kl.00:55

Bloggen din er veldig fin, og hvis du skal spice den opp når du kommer tilbake, gleder jeg meg til å se åssen du klarer å gjøre den enda finere. Håper du nyter pausen!

Milla

11.01.2013 kl.10:30

for noen nydlige bilder.

wondersoftea

18.01.2013 kl.19:46

Fineste bloggen jeg har sett på lenge lenge lengee! Håper du finner energien og gleden du leter etter, for du tar helt fantastisk bilder og jeg liker deg skikkelig godt. (Etter kun å ha lest noen få innlegg forsåvidt)
hits