Sidan sist (Gud er ein Astronaut)

Sidan sist

Hei! Hugsar de meg? (Ikkje eg heller).
No er det ganske lengje sidan eg skrive noko her. Det er nesten litt flautt. Eg seier om og om igjen at denne gongen kjem eg til å skrive ofte!!!! og så berre poff! borte er eg. Men no kjem eg med eit innlegg og eg vonar eg klarer å gjere det litt oftare enn før.
Eg kan sjå eg har fått ein del nye følgjarar også. Hallo! De må vere litt skuffa over kor lite eg skriv her. Eg skal prøve å skjerpe meg. Prøve. Om eg ork---
Nei ok, no skal eg slutte å tulle og kome fram til bissniss.
Ikkje så altfor mykje har skjedd sidan sist. Eg har teikna masse, gått turar på fjellet, fått masse svevn og hund! Berre sjå:Måtte snike med eit bilete av Miss også, ellers vert ho sur på meg.

Eg har som sagt teikna masse, masse i tida eg har vore borte. De har sikkert sett headeren til Tine Katrine som eg teikna til ho!


Eg har også teikna masse småting som denne (sjå biletet under) og ein del figurteikningar. No byrjar eg å få litt teken på å teikne menneskekroppen!

Det er fint å vere kreativ og det er fint med ny hund. Ting er fint. Og det er jo slik det helst skal vere!//Alle teikningar og bilete er private med mindre noko anna er nemnt

tine katrine

21.01.2013 kl.23:22

Hurra for at ting er fint! Og jeg er sååå fornøyd med headeren nå, yey!

Julia.

22.01.2013 kl.00:22

Jeg elsker tegningene dine, åhhhh, du er så fin.

Weronika Ellen Irena

22.01.2013 kl.21:13

Det er herlig å høre hvor fint du har det. Elsker headeren til Tine Katrine, og hunden din!
hits